Russentreffen 2016

russentreffen 2016

Door het samenvallen van russentreffen en competitiewedstrijden kunnen we helaas niet deelnemen aan russentreffen 2016. Dit vinden we jammer maar de competitie gaat voor.

Degenen die wel willen gaan kunnen altijd contact opnemen met ons zodat we ervoor kunnen zorgen dat jullie daar goed worden ontvangen.

WIE GAAT ER MEE ????????

Russentreffen 2016 is alweer in aantocht. Na het succes  van vorig jaar waar we met 4 nederlandse trekkes verschenen in Oberlungwitz zijn we nog antousiaster voor dit jaar. Het is een weekend waar gezelligheid voorop staat in en zeer gastvriendelijke omgeving. Voor dit jaar willen we weer iedereen vragen die mee wil om zich aan te melden. Het transport enz gebeurt in overleg. Schrik niet van de kosten die je moet maken de organisatie is zeker meedenkend en niet te beroerd hierin mee te gaan.

Bij deze willen we dan ook iedereen die een RUS heeft vragen of hij / zij intresse heeft om naar oberlungwitz af te reizen voor een demo trekkertrek. Je  hoeft hiervoor geen sport of supersporttrekker te hebben alles is welkom.

Aan deze reis zijn natuurlijk wel kosten verbonden vandaar dat we tijdig vragen wie er mee willen zodat we transport enz. zo efficientmogelijk kunnen organiseren. Deze kosten zullen ruim voor vertrek worden doorgegeven. Hoe meer mensen er mee gaan hoe gunstiger het wordt. Dus mocht je intresse hebben voor dit avontuur stuur dan ff een mailtje naar info@pullensmt.nl dan maken wij een lijst met deelnemers die intresse hebben en kunnen we daarna de kosten enz doorgeven. De deelname is pas definitief op het moment dat je akkoord hebt gegeven op het bedrag wat het zou gaan kosten.

 

BEN NIET TE VOORZICHTIG EN GA MEE NAAR EEN ZEEEEEER GEZELLIG WEEKEND TRACTORPULLING BIER EN GOED ETEN.