Nieuws

OPEN DAG

Voorbereindingen in volle gang voor onze OPENDAG.

Op 15 oktober 2016 organiseren we een opendag voor iedereen die geinteresseerd is in tractorpulling, techniek en alles daar omheen. Naast onze trekker met het team zullen ook onze sponsoren aanwezig zijn op deze middag. Deze zijn BOVAL PULLENSMT KANT OLIEHANDEL EN ROBIN HOOD STABLES. Dus voor een informatieve middag houd de 15 gereserveerd.

Seizoen 2016

Na in het vorige jaar te zijn gepromoveerd naar de top competitie bij de NTTO. Was onze conclusie dat er toch technisch wat dingen beter moesten om mee te kunnen met de gevestigde orde van de 3,4 ton supersport top. Onze grootste zorg was de versnellingsbak met nu maar 1 bruikbare versnelling was dat te weinig deze is dus afgelopen winter grondig onder handen genomen zodat we nu 6 bruikbare versnellingen hebben. Kortom een versnellingsbak klaar voor de toekomst. Ook het verplaatsbare gewicht was een beperking zeker om dat voor aan de neus te krijgen. Om die reden hebben we zoveel mogelijk gewicht van achter naar voren gebracht waarbij de turbo zelfs is meeverhuist. Kortom op de eerste wedstrijd in herwijnen op 16 april zullen degene die aanwezig zijn een compleet anders gebouwde trekker zien met het veertrouwde uiterlijk wat wij zelf als team zo mooi vinden. 

Ook organisatorisch is er het een en ander veranderd we zijn namelijk een stichting geworden. Onder de naam Stichting Tractorpulling Team Spetsnaz. Op deze manier willen we de sport nog profesioneler aanpakken net zoals de benadering van sponsoren enz. We willen brabantse gezelligheid fanatisme en humor in teamverband uitstralen in de landelijke competitie waaraan we deelnemen. 

Zoals eerder gezegd is onze eerste wedstrijd in herwijnen op 16 april waar we de veranderingen kunnen testen. De competitie begint op 27-4 2016 in wekerom.

Iedereen is van harte welkom, kom eens kijken bij onze trekker maak een praatje en proef ons befaamde biertje tisky.

EINDE SEIZOEN

Het seizoen zit er op . Dit jaar hebben we gereden in de promo competitie hierin zijn we tweede geworden wat voor ons betekend dat we promoveren naar de top en ook naar het NK mogen. Dit is voor ons een doel wat we gesteld hadden aan het begin van het seizoen maar leek na start seizoen moeilijk haalbaar. Daarom zijn we ook enorm trots en blij dat we zover zijn gekomen.

We willen iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Hierbij vooral te noemen onze sponsoren en leden van de CLUB van 77.

Ook volgend jaar zullen we ons uiterste best gaan doen om goede resultaten neer te zetten. Als de techniek mee wil werken denken we dat dit moet kunnen.

 

De site is volledig geupdate dus kijk gerust rond voor nog meer info rondom de spetsnaz-belarus