wedstrijdverslag

wedstrijdverslagen

Voor de meest actuele wedstrijdverslagen kijk op spetsnaz belarus facebookpagina. hier staan fimpjes enz van de wedstrijden van dit jaar.

aagtekerke 2015

Een verre reis hadden we voor de boeg om in aagtekerke te belanden het weer zat niet mee het stormde. de wind was enorm en de regen benadrukte de wedstrijd. ondanks het slechte weer ging de wedstrijd door. dit betekende voor onze klassen dat we voor de take it easy moesten starten. we hadden proeftrek dus ketting strak en hoppa. de baan was slecht en na onze trek werd besloten de baan te gaan frezen en bewerken. nadat de baan was bewerkt konden we weer proeftrek pakken eenmaal voor de sleepwagen bleek deze kapot. jammer maar wat nu.

we moesten naar de andere baan waar we voor n andere sleepwagen normaals proeftrek moesten pakken. dit ging matig de trekker ging sky high met zijn neus omhoog. toch maar gewicht naar voren dit pakte beter uit maar de trekker ging van links naar rechts en terug. verre van een mooie run dus. weer een 3e plek.

Dit moet beter de trekker moet koersvast worden we besloten het differentieel onder hande te nemen en dit op naaldlagers te zetten zodat dit beter wordt.

hoogblokland 3015

hoogbloklanf 2015 de wedstrijd waar de proef op de som werd genomen. Onze turbo waar we tot nu toe mee hadden gereden moest maar eens wijken voor een grotere. meer vermogen moest het resultaat zijn. Helaas voor ons pakte dit anders uit de trekker kon de turbo niet op toeren houden waardoor we heel lang op de koppeling moesten blijven rijden en we weer niet verder kwamen dan een 3e plek. maar niet getreurd we zitten er nog bij. snel de oude turbo weer terug en gas erop.

staphorst 2015

staphorst nieuw terrein voor ons. En een mooi terrein met volledig verhard rennerskwartier en twee banen een mooi sportcomplex. We hadden er voor gekozen om niets aan de techniek te veranderen maar het te zoeken in bandenspanning en afstelling van gewicht trekhaakhogte enz. Dit pakte meede doordat de baan los was slecht uit de trekker ging van links naar rechts en terug. Ondanks dat we de proeftrek hadden konden we er max een 3e plek uithalen. achja soms zit het mee en soms......................................

Didam 2015

op  naar Didam een wedstrijd op een nieuwe lokatie. Mooi opgezet met tribunes en veel publiek dit zijn de wedstrijden wat het rijden bij de NTTO mooi maakt. Wij team spetsnaz op dezelfde wedstrijd waar de a-divisie ook rijd met name de superstocks waren heel mooi om te zien. Wij hadden een mooie wedstrijd in de eerste pull reden we een full pull waardoor we finale moesten rijden met orange adventure en never satisfied. De finale resulteerde voor ons in een tweede plek. Niet ontevreden en heel konden we weer naar huis.

Het kriebelde wel waarom nu net geen eerste dat moet toch ook kunnen. wat gaan we veranderen wat gaan we doen????????????????????

erichem 2015

erichem 2015 was onze eerste ntto wedstrijd van het jaar we waren gespannen want we willen natuurlijk wel presteren. De baan was goed dwz taaie betuwse klei. We kwamen voor de kar en maakten een mooie start echter bij de 85 meter slog het noodlot toe de bak begaf het. Gelukkig was deze afstand toch nog goed voor een tweede plaats. de eerste 15 punten zijn op zak.

met een hoop werk op naar huis. Hier de bak gerepareerd zodat de trekker weer klaar is voor de volgende wedstrijd.

De nieuw gemonteerde banden doen het goed zo goed dat de bak te zwak bleek. maar we boeken vooruitgang.